Service d' Aide Juridique aux Exilé-e-s

 

Kush mund të vijë në SAJE ?

 

 • Të gjithë azil kërkuesit dhe refugjatët e Kantonit Vaud.
 • Të gjithë personat me leje qëndrimi të përkohshme (permi F).

 

Çka bën SAJE ?

 

 • Ne jemi një ekipë këshillëtarësh/are juridike dhe përkthyes/ese.

 

 • Ne ju ofrojmë këshilla dhe informata në lidhje me situatën tuaj, lidhje me dosjen tuaj të azilit. Këshillat janë falas.
 • Nëse është e mundur : Ne marrim përsipër dosjen tuaj të azilit e ne mirremi me të gjitha demarshet (punët administrative), me një ndihmë të vogël financiare.

Si të kontaktojmë në SAJE ?

 

 • Për permi N :
  Kujdestari juridike
  me takime,  
  Të hëneve prej orës 15h deri në ora 18h30.
  Të mërkureve 14h30 deri në ora 18h30.

  Personat që kanë marrur vendim, mund të vinë pa takim.

Për permi F :
Kujdestaria juridike me takime,
Të hëneve prej orës 15h deri në ora 18h30.

 • Duke telefonuar, të hënën, të martën dhe të enjtën prej orës 10h deri më ora 12h30 Tel.021 351 25 51.

 

 S A J E

 

 

Service d’aide Juridique

·

Legal advice office

·

Sürgünlere Hukuki

Yardim Hizmeti

·

Vendshërbimi juridik për

refugjatë

·

Sluzba Pravne Pomoci za

izbjeglice

 

 

 

Rue Enning 4

Case postale 7359

1002 LAUSANNE

 

Téléphone : 021/351 25 51

Fax : 021/351 25 52

info@saje-vaud.ch